Lihapullat Välimeren tapaan

Lihapullat Välimeren tapaan

Ainekset

300 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
½ dl Mummon aidot Mielihyvä perunahiutaleita
1 dl vettä
1-2 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl yrttisuolaa
¼ tl mustapippuria

Tomaattikastike
1 dl tomaattipyreetä
2 rkl soijakastiketta
2 dl vettä

Vuoan voiteluun öljyä tai margariinia

 

Valmistus

Hienonna sipuli ja sekoita se sekä muut raaka-aineet jauhelihan joukkoon.

Pyöritä jauhelihaseoksesta pieniä pyöryköitä ja laita ne voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.

Sekoita sillä aikaa tomaattikastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike pyöryköiden päälle vuokaan. Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes lihapyöryköiden pinta on kevyesti ruskettunut.

Tarjoa Mummon muusin kanssa.

Lisää kiinnostavia reseptejä