Mummon Nuudelibolognese

  • arkiruoka
  • nuudeli
  • perunanuudeli
  • pikaruoka
  • uutuus
Mummon Nuudelibolognese

(4 annosta)

400 g jauhelihaa
1 sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
500 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 rkl tomaattipyreetä
2 tl pizzamaustetta
0,5 tl mustapippuria
1 tl

Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä.
Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja mausteet.
Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.
Tarjoa kastike ohjeen mukaan valmistetun Mummon
Perunanuudelin kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon Perunanuudeli 450 g

Lisää kiinnostavia reseptejä