Nuudeli-pekoniruukku

  • nuudeli
  • pekoni
  • perunanuudeli
Nuudeli-pekoniruukku

(4 annosta)

1 pss/450 g Mummon Perunanuudeleita
1 pkt pekonia
1 sipuli
2,5 dl Valio Mustapekka kermaa
0,5 tl suolaa
lehtikaalta ja parmesaania koristeeksi

 

Kuumenna öljy pannulla.
Paista paloiteltu pekoni panulla rapeaksi. Siirrä pekoni sitten pois pannulta.
Kuullota pannulla sipulisilppu ja lisää joukkoon Mummon Perunanuudelit, jatka paistamista vielä noin 3-5 min.
Sekoita nuudelien ja sipulin joukkoon kerma ja pekonipalaset. Paista myös lehtikaali rapeaksi toisella pannulla.
Hauduta seosta muutama minuutti, jotta
nuudeli saa makua kastikeseoksesta.
Maista suola ja lisää tarvittaessa. Koristele annos
rapealla lehtikaalella ja parmesaanilastuilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon Perunanuudeli 450 g

Lisää kiinnostavia reseptejä