Pekonikorit

  • 12 kpl
  • illanistujaisiin
  • Mummon muusi
  • pekoni
  • pikkunälkään
  • sienet
Pekonikorit

Ainekset

24 kpl pekoniviipaleita (n. 2-3 pkt)
Viipaleet asetellaan muffinivuokien kuppeihin, 2 viipaletta yhtä kuppia kohden.

Sienitäyte, pekonikorin pohjalle
n. 400 g herkkusieniä
1 iso sipuli

Muusitäyte sienien päälle
1 pss Mummon perunamuusijauhetta
50 g kylmäsavupororouhetta

Valmistusohjeet

Viipaloi sienet ja kuutioi sipuli. Kuullota ne pannulla rasvassa muutama minuutti.
Valmista muusi muusipussin ohjeen mukaan, mutta käytä nesteenä 6 dl vettä.
Lisää muusiiin kylmäsavupororouhe. Sekoita tasaiseksi.

Täytä pekonikorit ensin sienitäytteellä ja pursota päälle muusimassa. Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa uunissa n. 10 min.

Paiston jälkeen annokset voi irroittaa lautaselle. Tarjoa heti salaatin kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon muusi 210 g (2 x 105 g)Mummon muusi 420 g (4 x 105 g)

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search