Raparperipiirakka

  • 225°C
  • 30 min
Raparperipiirakka

Ainekset

Pohja
1 dl Mummon Aidot Mielihyvä Perunahiutaleita
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
75 g margariinia
1 dl kylmää vettä

Täyte
500 g raparperin paloja
100 g vaniljatuorejuustoa
1 kananmuna
1/2 dl maitoa
1 dl sokeria

Valmistus

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi sen jälkeen joukkoon margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Anna vetäytyä viileässä noin 15 minuuttia.

Valmista sillä aikaa täyte. Sekoita täytteen ainekset kulhossa tasaiseksi sähkövatkaimella.

Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä raparperin palat pohjan päälle ja kaada vielä täyte palojen päälle.

Paista uunin ala-tasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Lisää kiinnostavia reseptejä