Mummon Caramel Cookies

Ingredients:

50g Mummon Delight potato flakes
2 dl wheat- or gluten-free flour
100g butter
1dl sugar
1 egg
1 tsp baking powder
1 tsp vanilla sugar

Caramel filling:

2 dl cream
2 dl brown sugar
½ sugar

Icing:

about 2 dl powdered sugar
about 2 tbsp water
if desired a drop of food coloring

Valmistus:

Tee ensin kinuskitäyte. Kaada kerma ja sokerit kattilaan.
Anna kiehua pienellä lämmöllä sekoittaen noin 20 min. Nosta kattila jäähtymään. Kinuski sakenee vielä jäähtyessään.

Tee sitten keksit.

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Taikinan voi antaa levähtää kylmässä jonkin aikaa.
Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse ohueksi levyksi ja ota pikkuleipiä pyöreällä muotilla. Paista leivinpaperin päällä pellillä 180 asteessa noin 10. Anna jäähtyä pellillä.

Täytä pikkuleivät kinuskitäytteellä ja koristele sokerivesikuorrutteella.

See also