FB ja Instagram -kilpailun säännöt

Perunanuudelista reseptikilpailu 19.2.-3.4.2020

1. Kilpailun järjestäjä
Pohjolan Peruna Oy

2. Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka eivät ole työsuhteessa (tai muussa vastaavassa työ- tai yhteistyösuhteessa) kilpailun järjestäjään tai suoraan yrityksen työntekijän perheenjäsen/asuu samassa taloudessa. Osallistumalla kilpailuun, osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun virallisia sääntöjä. Pohjolan Perunalla on oikeus poistaa tai jättää asiaton materiaali julkaisematta.

3. Kilpailuun osallistumisaika ja tapa
Osallistumisaika 19.2.-3.4.2020.
Kilpailuun osallistuminen tapahtuu reagoimalla kisajulkaisuun Facebookissa tai Instagramissa annettujen ohjeiden mukaisesti. Pohjolan Peruna Oy ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Myöhässä tulleita osallistumisia ei huomioida enää itse kilpailussa, mutta niistä saatetaan olla yhteydessä muista syistä. Kaikkien osallistuneiden joukosta valitaan parhaat reseptit, jotka testataan ja kuvataan Pohjolan Perunan keittiössä. Reseptit tullaan myös esittelemään Pohjolan Perunan markkinointikanavissa, johon osallistumalla tähän kilpailuun antaa samalla luvan/ täydet oikeudet.

4. Palkinnot
Kolme parasta reseptiä palkitaan wokkikokkailusetillä ja lahjakortilla, joka on arvoltaan 50 euroa. (Palkintojen yhteenlaskettu arvo on n. 100 e).
20 euron lahjakorteilla palkitaan myös kaikki ne, joiden resepti tullaan julkaisemaan Mummon/Pohjolan Perunan markkinointikanavissa.
Lisäksi 2 kpl 20 euron lahjakortteja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuvien tai kilpailuun muutoin reagoivien esim. julkaisusta tykkäävien tai sitä jakavien henkilöiden kesken.
Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen hyödykkeeseen/tavaraan. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 3 viikossa palkinnosta ilmoittamisen jälkeen, arvomme tai valitsemme palkinnon saajan uudelleen. Tällöin palkinnon alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

5. Verot
Pohjolan Peruna Oy sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoiksi ilmoitetuista palkinnoista voittajien osalta.

6. Tietojen käsittely
Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajien nimet FB ja Instagram-sivuilla sekä muissa mahdollisissa markkinointimateriaalissa. Osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja käytetään vain kilpailun järjestämisessä liittyviin tarkoituksiin eikä tietoja käytetä/luovuteta eteenpäin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta. Osallistujalla on oikeus omien tietojensa poistamiseen Pohjolan Peruna Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

7. Yleistä
Facebook tai Instagram ei sponsoroi tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebook sovellukseen. Kilpailun järjestäjällä on tarvittaessa oikeus muuttaa sääntöjä.
Ne osallistumiset mitätöidään, joissa henkilö on käyttänyt kiellettyjä keinoja.