Leivitettyä kanaa salaattipedillä ja chilimajoneesia

  • Broileri
  • lounas
  • Mummon
Leivitettyä kanaa salaattipedillä ja chilimajoneesia

Ainekset:

500 g kanan fileepihvi (maustamaton)
2 dl Mummon gluteeniton muru
2 dl vehnäjauhoja
2 kpl kananmunia
2 dl öljyä
1 tl suolaa
1 rkl tikka curry maustetta
250 g kevyt majoneesia
3-4 rkl sriracha saucea
1 kpl sitruuna
1 kpl tuore kurkku
1 kpl jäävuorisalaatti
jalapenosiivuja

Valmistus:

Nuiji kelmun välissä kanan fileepihvit ohuemmiksi, mutta varo ettet nuiji liikaa. Ota kolme syvää lautasta/astiaa. Laita yhteen vehnäjauhot, toiseen kananmunat ja kolmanteen Mummon muru johon sekoitettu mausteet (suola ja curry).

Pyöritä kanan fileepihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi Mummon murussa. Paista öljyssä molemmin puolin sopivan ruskeaksi. Siivuta jäähtyneet fileepihvit.

Irrota jäävuorisalaatista kanta, ja revi salaatti. Halkaise kurkku ja koverra lusikalla siemenet pois. Siivuta kurkku. Sekoita majoneesi ja sriracha keskenään.

Ota lautanen ja laita pohjalle salaattia. Salaatin päälle kurkkua, leivitettyä kanaa, siivu sitruunaa ja jalapenosiivuja oman maun mukaan. Lisää chilimajoneesia kanan päälle.

Bon Apetit!

”Resepti: Elina Maja”

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon gluteeniton Muru 210 g 2 x 105g

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search