Mummon Lihapullat

  • arkiruoka
  • kotiruoka
  • Lihapullat
  • Mummon muusi
Mummon Lihapullat

Ainekset:

3/4 dl Mummon maustettua muusijauhetta (tai Mummon gluteenitonta korppujauhoa)
200 g kermaviiliä tai vettä (maidoton)
½ tl suolaa (jos käytät korppujauhoja lisää suolaa noin 1 tl ja muita mausteita maun mukaan)
1 kananmuna
400 g jauhelihaa

Valmistus:

Sekoita muusijauhe nesteeseen ja anna imeytyä hetki. Lisää muna, jauheliha ja mausteet ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä ja paista uunissa pellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa noin 30 min tai paista pannulla rasvassa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon gluteeniton Muru 210 g 2 x 105g

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search