Perunanuudelibolognese

  • arkiruoka
  • nuudeli
  • perunanuudeli
  • pikaruoka
  • uutuus
Perunanuudelibolognese

(4 annosta)

1 pussi Mummon Perunanuudelia

400 g jauhelihaa
1 sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
500 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 rkl tomaattipyreetä
2 tl pizzamaustetta
0,5 tl mustapippuria
1 tl

Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä.
Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja mausteet.
Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.
Valmista Mummon Perunanuudeli ohjeen mukaan.
Tarjoa kastike ohjeen mukaan valmistetun Mummon
Perunanuudelin kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon Perunanuudeli 450 g

Lisää kiinnostavia reseptejä