Perunanuudeli & beanit härkäpapuwokki

  • beanit
  • härkäpapu
  • perunanuudeli
Perunanuudeli & beanit härkäpapuwokki

valmistusaika noin 15 min.

1 rkl voita tai öljyä

1 pussi Mummon perunanuudeleita
250 g Beanit Härkäpapusuikaleita
1 prk a 35 g kapriksia
½-1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
yhden sitruunan raastettu kuori
yhden sitruunan mehu
2 dl omenamehua
2 dl kaurakermaa

Paista perunanuudeleita wokki-pannulla rasvassa muutama minuutti.
Lisää härkäpapusuikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti.
Lisää kaprikset ja muut mausteet ja sekoita.
Lisää nesteet, viimeisenä kaurakerma ja hauduta muutama minuutti.
Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi rucolan kanssa.

Lisää kiinnostavia reseptejä