Perunanuudelia ja luonnonkalaa

  • arkiruoka
  • kalaruoka
  • kevyttä
  • perunanuudeli
  • wokkiruoka
Perunanuudelia ja luonnonkalaa

4 annosta a 300 g

valmistusaika noin 15 min. (+ juuresten pesu ja suikalointiaika)

 

öljyä

100 g punasipulia suikaleina
200 g porkkanasuikaleita
200 g kaalisuikaleita
450 g perunanuudeleita
1 – 2 purkkia luonnonkala säilykettä
2 dl ruokakermaa tai kasvirasvasekoitetta
100 g kirsikkatomaattilohkoja
suolaa maun mukaan

Kuumenna öljy wokissa, lisää joukkoon sipulit ja kuullota muutama minuutti.
Lisää kasvissuikaleet ja jatka paistamista 5min.
Lisää perunanuudelit ja jatka paistamista keskilämmöllä noin 5 min.
Lisää kalasäilyke, tomaattilohkot ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutama minuutti.
Tarkista maku ja tarjoile.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon Perunanuudeli 450 g

Lisää kiinnostavia reseptejä