Poro-punajuuriwokki

  • helppoa
  • perunanuudeli
  • poro
  • punajuuri
  • wokki
Poro-punajuuriwokki

2-3 annosta
valmistusaika noin 20 min.

 

2 isoa punajuurta
1 sipuli
100 g poron kylmäsavupaistia
1 pussi Mummon perunanuudeleita
suolaa, mausteita ja yrttejä maun mukaan

Kuori punajuuret ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi.
Kypsennä pannulla rasvassa noin 10 min. Lisää kuutioitu sipuli ja perunanuudelit ja ripaus suolaa.
Jatka kypsennystä muutama minuutti. Lisää kylmäsavuporo kuutioina tai suikaleina ja jatka kypsennystä noin 5 min.
Mausta esim. mustapippurilla. Tarjoile vaikkapa puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon Perunanuudeli 450 g

Lisää kiinnostavia reseptejä