Rapeat lyttyperunat

  • lyttyperunat
  • Mummon
  • paahtopuikulat
  • perunaruoka
  • puikulat
Rapeat lyttyperunat

Ainekset:

1 pussi (500 g) Mummon paahtopuikuloita

kastike:

noin puolikkaan sitruunan mehu
1 tl dijonsinappia
4 rkl öljyä
2 valkosipulin kynttä murskattuna
ripaus suolaa ja mustapippuria

Ota Paahtopuikulat sulamaan noin tunti ennen valmistusta.
Kaada paahtopuikulat leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä 220 asteessa noin 20 min.
Sekoita paiston aikana kastike.
Painele kypsät paahtopuikulat kasaan haarukalla ja ripottele kastike perunoiden pinnalle. Paista 250 asteessa noin 15 min.
Tarjoa heti esim. pihvien ja salaatin kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon parhaat Paahtopuikulat 500 g

Lisää kiinnostavia reseptejä