3 Under 60 minuter

Grekiska Laddade Pommes

Ingredienser:

för 2-3 personer
1 påse (450 g) Mummon lantfranska potatisar med skal

Örtyoghurt:

1,5 dl grekisk yoghurt
1 dl majonnäs
1 tsk citronsaft
0,5 dl färsk bladpersilja finhackad
0,5 dl färsk basilika finhackad
0,5 dl gräslök finhackad

2 tomater tärnade
1 grön paprika tärnad
200 g fetaost
60 g oliver

(Röd chili i skivor)

Tillagning:

1. Tillaga Mummon Maalaisranskanperunat i ugnen enligt förpackningens anvisningar.
2. Förbered örtyoghurt genom att blanda alla ingredienser.
3. Tärna tomaterna och paprikan.
4. Fördela Mummon Maalaisranskanperunat, smula fetaost över potatisarna, strö över tomat- och paprikatärningar och tillsätt örtyoghurt över rätten.
5. Toppa slutligen portionen med oliver, skivor av röd chili och garnera med färska örter.

Recept och bilder: Pasi Kuronen

Se också