Lisukkeeksi, pääruoaksi, dippailuun
Mummon poimutetut kotimaiset Ranskanperunat ovat nopeasti ja helposti valmistuva lisuke niin lihapullille ja nakeille kuin myös kalapuikoille ja broilerinugeteille.
Valmistus uunissa: Kuumenna uuni 220 asteeseen. Levitä ranskanperunat jäisinä uunipellille ohueksi kerrokseksi. Kypsennä noin 20 minuuttia tai kunnes perunoiden pinta on saanut kauniin värin. Mausta makusi mukaan ja tarjoa välittömästi.
Valmistus rasvakeittimellä: Paista ranskanperunoita 175 asteessa kahdessa erässä noin 2–3 minuuttia.
Valmistus airfryerilla: Kaada pussin sisältö paistoastiaan. Kypsennä 200 asteessa noin 11-13 minuuttia. Sekoita muutaman kerran paiston aikana.
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi).
Ravintoarvo/100 g tuotetta sisältää keskimäärin
Energiaa 664 kJ/158 kcal
Rasvaa 5,5 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,4 g
Hiilihydraatteja 25 g
– josta sokereita 0,9 g
Proteiinia 2,0 g
Suolaa 0,02 g
Laktoosia 0 g
Säilytys -18 °C, säilyvyys 24 kk valmistuspäivästä.
GTIN 6430028234011
(6401)
Lajittele pakkaus muovinkeräykseen.
Katso tuotteen hiilijalanjälki tästä.