Mummon Fish & Chips 450g – kevään 2022 odotettu uutuus!

Nyt tulee uutta ja maukasta! Se on Fish & Chips! Mummon tuo markkinoille kotimaisen ja terveellisemmän vaihtoehdon brittiherkun ystäville.

Mummon Fish & Chips tarkoittaa tätä: Vähärasvaiset tikkuranskanperunat ja silakka-kirjolohipyörykät on kotimainen vastine brittikeittiön tunnetuimmalle ruoalle. Mummon ranskanperunoita ei kuitenkaan uppopaisteta öljyssä, vaan ne dipataan kevyesti rypsiöljyyn kypsennyksen ja kuivauksen jälkeen. Kala on Saaristomeren kestävästi kalastettua silakkaa ja kasvatettua kirjolohta.

Ja kukapa se uisikaan kala-aterian mainoskasvoksi paremmin kuin uimarisuuruus ja MM-kultamitalisti Hanna-Maria Hintsa, joka myös Seppälänä muistetaan. Lääkäriksi opiskeleva Hanna-Maria tutustui uutuustuotteeseen ja totesi sen istuvan hänen arvomaailmaansa. Siispä tervetuloa Mummon joukkueeseen!

Mummon Fish & Chips -ateriat ovat saapuneet K- ja S-ryhmän kauppojen pakastealtaisiin. Jos omasta lähikaupasta ei jostain syystä tätä herkkua löydy, niin kannattaa vetäistä kauppiaan tai henkilökunnan edustajan hihasta.

Lisätietoa tuotteesta täältä.

Takaisin uutisiin

Start typing and press Enter to search