Mummon Perunanuudeli -odotettu uutuus pian kaupoissa!

”Tässä on ekologinen ja kotimainen tuote sinulle, joka pidät terveellisestä, puhtaasta ja hyvästä ruoasta, mutta haluat sen nopeasti ja vaivattomasti -luontoa kunnioittaen!”

Mummon Perunanuudeli 450 g on pian kaupoissa! Tätä täysin uutta ja ennennäkemätöntä tuotetta päästään maistamaan 1.11. lähtien. Mummon Perunanuudeli on ainutlaatuisella ja patentoidulla menetelmällä kokonaisesta perunasta valmistettua ohutta suikaletta. Perunanuudeli on 100%:sti puhdasta kotimaista perunaa ja maistuu neutraalille, kuten pasta ja riisikin. Se on laktoositon, gluteeniton, lisäaineeton ja sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Mummon Perunanuudeli on monipuolinen tuote. Siitä syntyvät kädenkäänteessä kaikki wokki-, pannu, risottotyyppiset ruoat, mutta aivan yhtä hyvin se käy lisukkeeksi tai täytteeksi. Valmistaminen tapahtuu pannulla ja vie ainoastaan noin 4-5  minuuttia. Mummon Perunanuudeli ei pakkuunnu ja sen rakenne kestää sekoittamista. Tuotteen käyttäminen on todella helppoa, eikä hävikkiäkään synny, kun voit annostella irtonaista tuotetta pussista juuri tarvitsemasi määrän. Ja mikäli sinulla sattuu jäämään nuudelia edelliseltä päivältä, voit käyttää sen täysin turvallisesti seuraavana päivänä esim. salaattiin.

Kotimainen Mummon Perunanuudeli on täysin omintakeinen arjen helpottaja, sillä se on paitsi nopea valmistaa, samalla ravitsevaa ja hiilihydraattejakin tuotteessa on vain 12 g/ 100 g eli vähän verrattuna pastaan ja riisiin. Tässä on ekologinen ja kotimainen tuote sinulle, joka pidät terveellisestä, puhtaasta ja maistuvasta ruoasta, mutta haluat sen nopeasti ja vaivattomasti -luontoa kunnioittaen! Löydät tuotteen pakasteesta!

P.S. Ota viimeistään nyt Mummon some haltuun, niin varmistat paikkasi ensimmäisten joukossa, kun perunanuudelista tulee ilmoille herkullisia reseptejä ja inspiroivia vinkkejä!

 

 

Takaisin uutisiin