Mummon Lihapullat

  • arkiruoka
  • kotiruoka
  • Lihapullat
  • Mummon muusi
Mummon Lihapullat

200 g kermaviiliä tai vettä (maidoton)
3/4 dl Mummon maustettua muusijauhetta (tai Mummon gluteenitonta korppujauhoa)
½ tl suolaa ( jos käytät korppujauhoja suolaa noin 1 tl ja muita mausteita maun mukaan)
1 kananmuna
400 g jauhelihaa

 

 

Sekoita muusijauhe nesteeseen ja anna imeytyä hetki. Lisää muna, jauheliha ja mausteet ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä ja paista uunissa pellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa noin 30 min tai paista pannulla rasvassa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

UUSI! Mummon gluteeniton Korppujauho 210 g

Lisää kiinnostavia reseptejä