Mummon Lohiburger

  • burger
  • kala
  • lohi
  • Muusi
  • takeaway
  • tikkuperuna
Mummon Lohiburger

Ainekset:

Lohisavuletut (n. 14 kpl pieniä tai 7-8 kpl isompia)

50 g (3/4 dl) Mummon muusijauhetta
200 ml kiehuvaa vettä
300 savulohta hienonnettuna
1 muna
1 rkl tuoretta tilliä
1 tl sitruunan mehua

 

Valmistus:

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista voissa miedolla lämmöllä noin 3,5 min/puoli.

Kokoa mieluinen hampurilainen esimerkiksi Oululainen Reissumies kauraleipien väliin. (kuvassa)
Aterian kruunaa Mummon tikkuperunat.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon muusi 210g

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search