Puikulamuusi ja poronkäristys

  • Muusi
  • Poronkäristys
  • Puikula
  • Puikulamuusi
Puikulamuusi ja poronkäristys

2-3 annosta

noin 300 g käristyslihaa
1 sipuli
nokare voita
1/2 tl suolaa

Kuullota kuutioitu sipuli panulla voissa. Lisää kohmeiset käristyslihat ja ruskista tasaisesti.
Lisää suola ja noin 1 dl vettä.
Hauduta muutama minuutti (tai lihapakkauksen ohjeen mukaan).

Valmista Mummon Puikulamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.

Kokoa annos ja nauti puolukkasurvoksen kera!

Huom! Voit käyttää poron tilalla myös kalaa, lihapullia oman makusi mukaan!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon perinteinen Puikulamuusi 500 g

Lisää kiinnostavia reseptejä