Pizzat

  • Gluteeniton
  • pizza
Pizzat

Ainekset

1 pss Mummon perunarieskahiutaleita
5 dl vettä
4 dl vehnä tai gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa

Täyte ehdotus 1
tomaattimurskaa
Mummon perunasipulisekoitusta
punasipulia
parmesan lastuja
mustapippuria
chiliä

Täyte ehdotus 2
tomaattimurskaa
kinkkua
pepperonia
aurajuustoa

Valmistusohjeet

Sekoita perunarieskahiutaleet ja suola veteen. Anna hiutaleiden turvota.
Lisää jauhot. Muotoile taikina tangoksi ja jaa osiin. Nostele palaiset pellille leivinpaperin päälle ja taputtele pizzoiksi.  Täytä pizzat mieleiselläsi täytteillä ja paista 250 asteessa 10 minuuttia.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon 280 g perunarieskahiutaleet 4x70gMummon perinteinen peruna-sipulisekoitus 700g

Lisää kiinnostavia reseptejä