Mummon perinteinen Puikulamuusi 500 g

Mummon perinteinen Puikulamuusi 500 g
  • kotimainen
  • muusi
  • Pakastemuusiaines
  • Perunasose
  • Puikulaperuna
  • Sose

500 g:sta perunasoseainesta saadaan 750 g valmista sosetta.
Säilytys: pakaste -18 astetta.

Mandel Potatismos. Arctic mashed potato.

100% suomalaista Puikulaperunaa, joka on kasvanut pohjoisen puhtailla pelloilla.

Valmistus kattilassa (koko pussi):
Kiehauta kattilassa neste (3 dl), suola ja voi. Lisää Puikulasoseaines ja kiehauta välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla muutama minuutti ennen tarjoilua.

Valmistus mikrossa:
Lisää neste, suola, voi ja Puikulasoseaines mikron kestävään astiaan. Kuumenna pakkauksessa olevan taulukon mukaisesti riippuen siitä, kuinka paljon muusia aiot valmistaa.
Pussista on kätevä annostella ohjeen mukaan juuri tarvitsemansa määrä!

Suomalainen Puikulaperuna

Energiaa                             315 kJ/75 kcal
Rasvaa                                      0,1 g
josta tyydyttynyttä          alle 0,1 g
Hiilihydraatteja                    15,5 g
josta sokereita                        0,6 g
Ravintokuituja                        1,0 g
Proteiinia                                 1,9 g
Laktoosia                                    0 g

Pakastimessa (-18 astetta) parasta ennen päiväykseen asti.
Jääkaapin pakastelokerossa (noin – 6 astetta) 5 vrk.
Huoneenlämmössä 0,5 vrk.
Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.