Louisiana Voodoo Fries

Ainekset:
2-3 hengelle
450 g Mummon poimutettuja Ranskanperunoita
Mausteseos:
4 rkl oliiviöljyä
2 tl paprikajauhetta tai savupaprikajauhetta
2 tl valkosipulirouhetta
1 tl sipulirouhetta
1 tl cayennepippuria
1 tl suolaa
2 dl juustokastiketta
1 keltainen paprika tai eri värisiä paprikoita kuutioina n. 2 dl
1 kevätsipuli
tuoreita yrttejä kuten basilikaa ja lehtipersiljaa
Valmistus:
1. Kypsennä Mummon poimutetut Ranskanperunat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Valmista odotellessa mausteseos sekoittamalla aineet keskenään kulhossa.
3. Kuutioi paprikat, leikkaa kevätsipuli ja hienonna yrtit.
4. Kaada kuumat ranskanperunat mausteseoksen päälle ja sekoita niin että jokaisessa perunassa on mausteseosta kuorrutteena.
5. Annostele perunat lautasille. Lusikoi päälle juustokastiketta, ripottele paprikakuutioita ja viimeistele kevätsipulilla sekä tuoreilla yrteillä.
Resepti ja kuvat: Pasi Kuronen