Leivitettyä kanaa salaattipedillä ja chilimajoneesia

Ainekset:
500 g kanan fileepihvi (maustamaton)
2 dl Mummon gluteeniton muru
2 dl vehnäjauhoja
2 kpl kananmunia
2 dl öljyä
1 tl suolaa
1 rkl tikka curry maustetta
250 g kevyt majoneesia
3-4 rkl sriracha saucea
1 kpl sitruuna
1 kpl tuore kurkku
1 kpl jäävuorisalaatti
jalapenosiivuja
Valmistus:
Nuiji kelmun välissä kanan fileepihvit ohuiksi.
Ota kolme syvää lautasta. Laita yhteen vehnäjauhot, yhteen kananmunat ja yhteen korppujauhot joihin sekoita mausteet.
Pyöritä kanan fileepihvit ensiksi vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.
Paista öljyssä molemmin puolin sopivan ruskeaksi.
Siivuta jäähtyneet fileepihvit.
Irrota jäävuorisalaatista kanta. Revi salaatti.
Halkaise kurkku ja koverra lusikalla siemenet pois. Siivuta kurkku.
Sekoita majoneesi ja sriracha keskenään.
Ota lautanen. Laita pohjalle salaattia, kurkkua, siivutettua kanaa, päälle chilimajoneesia, siivu sitruunaa ja jalapenosiivuja maun mukaan.
Bon Apetit!
”Resepti: Elina Maja”