Tuhti tuunattu pyttipannu

Tuhti tuunattu pyttipannu

Ainekset

Pekoni 100 g
Mummon Pannuperunat 500 g
1 sipuli
1 – 2 valkosipulin kynttä
Lehtikaalia
Kirsikkatomaatteja
1 – 2 tl Dijon-sinappia
Kermaa
Suolaa ja pippuria

Valmistus

Kypsennä pekonikuutiot pannulla, kuullota sipuli, lisää Mummon Pannuperunat ja anna kypsyä.
Lopuksi lisää 1-2 tl Dijon-sinappia ja kermaa maun mukaan. Anna hautua vielä hetken. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisäväriä ja vaihtelua saat kesäkurpitsasta, lehtipinaatista tai munakoisosta.
Mausteeksi sopivat valkosipulin lisäksi timjami, basilika tai oregano.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Mummon rapeat Pannuperunat 500g

Lisää kiinnostavia reseptejä