Rieskawrapit kinkkutäytteellä

Ainekset
Rieskat
5 dl vettä
70 g (1 pussi) Mummon rieskahiutale
1 tl suolaa
4dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia jauhoja
Herkullinen kinkkutäyte
200 g saunapalvikinkkua
200 g valkosipulituorejuustoa (tai maustamatonta)
1 prk ranskankermaa
1 dl keltaista tai punaista paprikaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
Valmistusohjeet
Rieskat
Sekoita taikina nopeasti sekaisin. Taputtele taikina jauhotetuin käsin pellille leivinpaperin päälle pieniksi rieskoiksi. Annoksesta tulee 8-9 pienehköä rieskaa.Paista heti 250 asteessa noin 10min.
Kinkkutäyte
Hienonna kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään ja täytä rieskat.
Tarjoa rullien kanssa raikasta vihersalaattia. Salaatin voit lisätä rullien sisään.